Гребалка за маче

640.00ден 800.00ден

Преглед на производот

Мачките ги острат канџите за да ги задржат остри и да остават белег на тоа место.

Ако немате предмет за гребење, ќе откриете дека секогаш кога ќе се вратите дома од работа, нешто се гребе и мачката сe уште невино гледа во вас, како ништо да не се случило, можете само да гледате на работите и воздивнете.

Шифра: 16105

Категорија:

Опис

За да ја спречите вашата мачка да направи хаос на предметите во куќата со острење канџи, оваа играчка за гребење ќе ви помогне да ги решите овие проблеми.

Еден производ кој може да се користи во многу стилови, така што мачките не се досадуваат.

Димензии на пакувањето: 11x11x8 cm.

Димензии на производот: 23x23x6 cm.