Фритеза HAEGER HG 5299

1,499.00ден 2,800.00ден

Преглед на производот

Лесно и брзо подготвување на храна со помош на оваа длабока фритеза.
Професионална електрична фритеза за длабоко пржење во врело масло.

Материјал: Нерѓосувачки челик
Располага со прилагодливи контроли на температурата до 190°
Капацитет за масло/големина 3,5L
Заштита на држачи/рачки за пренесување ,потполно безбедна
Резервоар за отстранување и менување на маслото
Заштитен капак
Моќност: 2000W

Категорија:

Опис