HOANG BIKE Велосипед CARBON 980 CB – ALIVIO

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

43,500.00ден 48,720.00ден

Преглед на производот

– Frame: Carbon 29″ , Size:L 19″
– Gear: Shimano Alivio 27 speed
– Tires: Maxxis CROSSMARK 29″ x 2.10″

Категории: ,

Опис

 • Model: Bicycle CARBON 980 CB – Alivio edition
 • Frame: Carbon 29″ , Size:L 19″
 • Fork: Suntour XCM 32 + Remote Lockout
 • Rim: 980 CB – DOUBLE WALL CARBON
 • Handle bar & stem: SHIKRA ALLOY 606I 3D
 • Shifters: Shimano Alivio
 • Gear: Shimano Alivio 27 speed
 • Front Derallieur: Shimano Alivio
 • Rear Derallieur: Shimano Alivio
 • Tires: Maxxis CROSSMARK 29″ x 2.10″
 • Brakes: Shimano Hydraulic Brakes