HOANG BIKE Велосипед CARBON 980 CB DEORE

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

51,000.00ден 57,100.00ден

Преглед на производот

– Frame: Carbon 29″ , Size:L 19″
– Gear: Shimano Deore 30 speed
– Tires: Maxxis CROSSMARK 29″ x 2.10″

Категории: ,

Опис

 • Model: Bicycle CARBON 980 CB – Deore edition
 • Frame: Carbon 29″ , Size:L 19″
 • Fork: Suntour XCM 32 + Remote Lockout
 • Rim: 980 CB – DOUBLE WALL CARBON
 • Handle bar & stem: SHIKRA ALLOY 606I 3D
 • Shifters: Shimano Deore
 • Gear: Shimano Deore 30 speed
 • Front Derallieur: Shimano Deore
 • Rear Derallieur: Shimano Deore
 • Tires: Maxxis CROSSMARK 29″ x 2.10″
 • Brakes: Shimano Hydraulic Brakes