Хранилка за домашно милениче 13cm

350.00ден 500.00ден

Преглед на производот

Керамички сад за хранење направен од печена глина и го прави многу цврст и стабилен. Овој елегантен сад може да се користи за сува или влажна храна на вашето сакано куче или маче.

Благодарение на висококвалитетната завршница со глазура, овој сад може да се користи и како сад за вода и е исклучително лесен за чистење

Шифра: 16103

Категорија:

Опис

Димензии на пакувањето: 14×7 cm.

Димензии на производот: 14×5 cm