Хранилка за куче со играчка

890.00ден 1,000.00ден

Преглед на производот

• Ова е забавна интерактивна играчка за сложувалки, која може да ги поттикне и обучи вашите кучиња или мачки да бараат храна со лизгање на лизгачот.

Шифра: 16128

Категорија:

Опис

• Средината на играчката е сад за бавна храна, а долниот дел од цветниот шаблон на садот за бавна храна може да го забави брзото јадење и да престане да се гуши, да ја прилагоди тежината на домашно милениче и да го продолжи времето на оброците да спречи варење. Јадете побавно – Јадете поздраво!
• Загатка за кучиња, вие само наполнете ја кутијата за точење храна со омилените посластики на вашите кучиња, скриената храна ќе се лизне само кога кутијата за точење храна ќе се турне до дупката, а потоа ќе дојдат грицките.
• Охрабрете ги природните ловечки инстинкти на кучињата и мачките да бидат поактивни и здрави, помалку деструктивно однесување дома.
• Димензии на пакувањето: 26×6 cm.
• Димензии на производот: 25×5 cm.