Хранилка за куче за бавно хранење

160.00ден 200.00ден

Преглед на производот

• Изработен од висококвалитетен ПП материјал со густ материјал.

Шифра: 16136

Категорија:

Опис

• Дното на чинијата е направено со гума против лизгање, така што нема да се лизне и неможе да се преврти и да спречи оштетување на подот.
• Нерамниот дизајн на оваа чинија го отежнува распаѓањето и има привлечен апетитен ефект.
• Навивајте за здрав живот со овие јадења за вашето милениче кои може полека да се јадат, лесно за употреба и чистење.
• Димензии на производот: 20x20x5 cm.