Играчка баланс за маче

360.00ден 500.00ден

Преглед на производот

• Ова е мултифункционална играчка за мачки, комбинирана со многу предности од другите играчки за мачки.

Шифра: 16131

Категорија:

Опис

• Оваа играчка е нанесена со дизајн на калап, кој ќе се тресе напред-назад кога мачката си игра, што ќе го привлече вниманието на мачката.
• Интерактивниот пердув на врвот на оваа играчка за мачки може да го привлече вниманието на мачката. Мачката ќе си игра со пердувот и ќе го фаќа за забава, тоа е добар начин да ги вежбате вашите мачки во затворен простор и да ја трошите нивната енергија, да ви даде повеќе време за сопствен бизнис.
• Вашата мачка може да го зголеми својот коефициент на интелигенција и да ја убие здодевноста при играње и да ги тренира нозете кога си игра со оваа играчка со топчиња за мачки.
• Димензии на пакувањето: 17×6 cm.
• Димензии на производот: 29×6 cm.