Играчка коска за домашно милениче

170.00ден 250.00ден

Преглед на производот

Играчка за активна игра.

Коска изработена од природна гума, за оние кучиња кои сакаат да гризаат.

Изработена од природна гума која ги поттикнувате кучињата да работат со запчињата и правилно да им се развиваат.

Шифра: 16107

Категорија:

Опис

Димензии на производот: 15×4 cm