Играчка со јаже за домашни миленици

620.00ден 800.00ден

Преглед на производот

Кучето е најверниот пријател на луѓето, она што тие го сакаат е едноставен поглед, кратка команда, нежно галење, мала награда и најважното, интимно друштво!

Овој сет со играчки за кучиња ви нуди совршено решение.

Вклучувајќи различни 10 играчки (јажиња за влечење, топки, играчка од морков, летечки диск, TPR јамка, чевли), ви овозможува да имате весела интеракција со вашето куче, играјќи ги игрите со влечење и фрлање и го подобрува меѓусебното чувство!

Шифра: 16106

Категорија:

Опис

Посакуван подарок за кученце, повеќето играчки се плетени од памучно јаже, а некои се направени од нетоксичен TPR гел, кој е 100% безбеден и издржлив за играње и џвакање.

Сите играчки се перат со вода и секогаш можете да ги одржувате чисти по џвакањето, што ефикасно го спречува размножувањето на бактериите.

Димензии на производот: 20×20 cm.