Играчка за домашно милениче

340.00ден 450.00ден

Преглед на производот

Кадифена играчка.
Одлична ткаенина за гушкање и играње.

Шифра: 16146

Категорија:

Опис

• Со свирка за дополнителна забава.
• Погоден за сите раси на кучиња.
• Часови забава за играње.
• Дали вашето куче сака да се гушка и да игра? Оваа мека играчка е кадифена играчка за кучиња која е ултра сакана.
• Димензии на производот: 35×10 cm.