Играчка за маче

30.00ден 50.00ден

Преглед на производот

• Топчињата се добар подарок за вашето домашно милениче.
• Лесно се привлекува вниманието на мачката со светла
боја.
• Забавната играчка со топчиња за мачки е доволно
издржлива за долго време користење.
• Издржливи и забавни топчиња ќе помогннат да ја поттикнете вашата мачка да ги вежба канџите и да ги одржува здрави.

Категорија:

Опис

• Димензии на производот: 5×5 cm.