Јајце животно жолто

Преглед на производот

Шифра: 32658
Категорија:

Опис

• Израдувајте ги вашите малечки со ова јајце во кое се кријат животни.
• Сетот се состои од лав, мајмун, жирафа, крава, волк, вулкан, дрвја и знаци.
• Наменет за деца над 3 години.
• Производот не користи батерии.
• Димензии на производот: 13x7x3 cm.
• Димензии на пакувањето: 14x21x15 cm.

(играчка)(животно)(јајце)(igracka)(zivotno)(jajce)