Kemei – фигаро со 4 различни стилови

1,499.00ден 2,500.00ден

Преглед на производот

Температурен контролер: термостат
Се применува на коса: сувa
Дијаметар на топлинска спроводливост: Повеќе од 31mm
Материјал на топлинска плоча: алуминиум
Тип: Монофункционален
Напон (V): 110-240V
Напојуван извор: Електричен
360 ° ротирачки кабел за напојување

Опис

Карактеристики:
-LED дисплеј за температура.
-За секаков тип на коса, одберете си стил што ви одговара и добијте ги посакуваните локни.
-Брзо загревање, автоматски постојана температура, безбедност и заштеда од прегревање.
-360 ° вртежен кабел за напојување за да се спречи несакан
-Дигитална контрола на температурата, 13 брзини (80-200 степени) температурата може да се прилагоди.
-4 во 1 фигарото нуде 4 различни форми и големини на различни керамички наставоци
Керамичка електрична технологија е сигурна и вашата коса е безбедна.
-Турмалинот ослободува негативни јони, позитивни јони, и помага сувата или оштетена коса да го зачува сјајот и влагата.

Дополнителни Информации

Моќност

40-59w