Kemei km-1102 Тример за брада

699.00ден 1,100.00ден

Преглед на производот

Тип на напојување: Батерија на полнење

Употреба: Лице, брада, мустаќи, бербер.

Време на користење: 45 мин

Четка за чистење

Со уред за сечење: Да

Време на полнење: 8 ч

Напон: (220V, може да се полни и на 110v) 50hz / 60Hz

Број на модел: km-1102 kemei 1102

Моќност: 3W

Боја: црна

Материјал: апс + нерѓосувачки челик

Големина на производот: 11,7 * 6 см

Категорија:

Опис