Kemei km-2209 Преса 2 во 1

999.00ден 1,600.00ден

Преглед на производот

Моќност: 60-100W
Температурен контролер: термостат
Максимална температура: 220 ℃
Минимална: 140 ℃
Се применува на сува коса
Дијаметар на топлинска спроводливост: Повеќе од 31mm
Материјал на топлинска плоча: Алуминиум