Kemei km-2609 Професионална машинка

1,099.00ден 1,600.00ден

Преглед на производот

Безжична или кабелска употреба
професионална машинка за бербери или домашна употреба
сечило од јаглероден челик, спречува иритација на кожата, многу остра, не куби, ширина на сечилото 45мм
тивка, 9W голема моќност
1,5 часа брзо и безбедно полнење, 60 минути работно време
литиумска батерија

пакетот вклучува:
1 x машина
4 x гранични чешли (3/6/10 / 13мм)
1 x полнач
1 x четка
1 x прирачник
1 x оригинална кутија

Категорија:

Опис

KM-26090主3