Kemei km-696 Мултифункционална машинка со додатоци

999.00ден 1,600.00ден

Преглед на производот

Главни карактеристики

-Направен со врвен метален материјал, тримерот не се аби, останува оштар цврст.

-Прилагодливи 19 делови од ограничен чешел од 1мм до 10мм за различна должина.

-Вградена висококвалитетна батерија за да ви овозможи целосно да ја полните само за 1,5 часа.

Спецификација:

Бренд: Кемеи
Модел: KM-696
Моќност: 5W
Напон: 110-240V
Номинална фреквенција: 50 / 60Hz
Време за употреба: 90 минути
Големина: прибл. 17 * 3,5 см

Категорија:

Опис