Kemei KM-8527 – Професионално автоматско фигаро за коса

1,999.00ден 3,500.00ден

Преглед на производот

Автоматско керамичко фигаро за различни стилови на виткана коса.

Лесно и едноставно за употреба, ова фигаро ќе ви помогне да ги постигнете сите посакувани форми на виткана коса.
-има можност за подесување на витакњето (десно / лево / автоматски)
-подесување на температурата 140°C – 190°C – 210°C – 230°C
-30w – 50w моќно греење и ултра-брзо загревање за само неколку секунди.

Опис