Kemei km-9012 Машинка на струја

799.00ден 1,300.00ден

Преглед на производот

Режим на напојување: Батерија на полнење, напојување со наизменична струја.
Извор на енергија: Адаптер за напојување со наизменична струја – AC110- 240V
Време на работа: Може да работи приближно 40 минути кога е целосно наполнето за 8 часа
Достапно е за употреба на полнење.
Прилагодливиот чешел за сечење е применлив за клипирање на коса со различна должина.
Одговара за деца и возрасни.

Категорија:

Опис