Kemei – Фигаро со три цилиндри

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

1,099.00ден 1,700.00ден

Преглед на производот

Параметри на производот:
Бренд: Kemei
Напон: 220-240V
Фреквенција: 50 / 60Hz
Големина: 33 * 10.2cm
Температура: Максимална температура 230 ° C
Греен елемент: тело за греење PTC
Пренос на топлина: керамички слој
Брзо загревање

Опис

Фигарото со три цилиндри е одлично за домашна и професионална употреба, на лесен и едноставен начин дојдете до совршени “S” бранови.
Турмален материјал испушта природни јони кои автоматски ја обновуваат оштетената коса и ќе ви помогне да си го вратите стариот сјај.

 

Дополнителни Информации

моќност

76W