Kлацкалка коњче

2,200.00ден 2,600.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32996

Опис

• Мека, удобна и забавна клацкалка за ваште најмили.
• Активноста на клацкалката ги зајакнува мускулите на нозете и рацете за време на движењето, оваа активност е корисна за подобрување на рамнотежата, моторните вештини како и подобрување на чуството за допир.
• Рачки за рацете и нозете на вашето дете.
• Погодна за деца од 12+ месеци до 30 kg.
• При пристискање на ушињата испушта звук на пријатна мелодија.
• Производот користи 2×1.5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производ: 67x54x27 cm.

(коњче)(клацкалка)(konjce)(klackalka)