КЛУПА ЗА ВЕЖБАЊЕ

5,900.00ден 6,500.00ден

Преглед на производот

• Клупа за вежбање која ви овозможува зајакнување на
мускулите на целото тело.
• Дизајнирано од квалитетни и цврсти материјали кои
спречуваат лизгање и ви овозможува комплетен и
пријатен тренинг.
• Може да се користи за повеќе видови на вежби.
• 6 позиции за наслонот на грбот и 7 позици на
потпирачот.
• Димензии на производот: 120x40x100 cm.

Категорија:

Опис