Комбе продавница за храна

850.00ден 1,100.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32490
Категорија:

Опис

• Комбе продавница за храна на далечинско со прекрасен дезен и квалитет. Изненадете ги вашите најмили.
• Ова комбе ќе биде омилената играчка на вашите најмили.
• Се движи во сите насоки лево, десно, напред, назад.
• Производот користи 2×1.5V AA батерии за далечинското и 3×1.5V AA батерии за комбето кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на пакувањето: 25x12x10 cm.
• Димензии на производот: 19x9x6 cm.

(играчка)(комбе)(продавница)(igracka)(kombe)(prodavnica)