Koш со голче

2,700.00ден 3,000.00ден

Преглед на производот

Шифра: 7888125

Опис

• Изненадете ги вашите најмили со овој прекрасен кош со голче.
• Освен кошарка и фудбал може да играте и голф. Прекрасен сет со впечатлив дезен.
• Сетот се состои од 3 топки и палка за голф. Висината на кошот може да се прилагоди според висината на вашето дете.
• Се препорачува за дечиња од 1-8 години.
• Димензии на производот: 47x150x53 см.

(лизгалка)(lizgalka)