КРИВА ШИПКА 120ЦМ

1,900.00ден 2,500.00ден

Преглед на производот

• Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото,
вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од
телото.
• Нашите тегови може да се користат во домашни услови
и фитнес сали.
• Шипка на која може да ставате тегови во зависност од
тежината според која сакате да вежбате.
• Димензии на производот: 120 cm.

Категорија:

Опис