Кукла со скутер на вода

700.00ден 1,000.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32670
Категорија:

Опис

• Имагинациите можат да ги однесат своите приказни од земја до море заедно со куклата и скутер што плови на вода.
• Со одлични карактеристики и шарен дезен децата можат да отпливаат со скутерот во секакви авантури.
• Производот е наменет за деца над 3 години.
• Димензии на производот: 25x20x8 cm.
• Димензии на пакувањето: 30x27x9 cm.

(играчка)(кукла)(igracka)(kukla)