Кукла во јајце

700.00ден 950.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32491
Категорија:

Опис

• Израдувајте ги вашите малечки со оваа кукла во јајце со која можат да си играат секој ден.
• Производот се состои од 2 кукли, пијано, маси, столчиња, куќички, ламба, телевизор, двосед и фотелји.
• Димензии на пакувањето: 15x22x15 cm.
• Димензии на производот: 11x10x2 cm.

(играчка)(кукла)(јајце)(igracka)(kukla)(jajce)