Лего авион авакс

1,000.00ден 1,300.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32760
Категорија:

Опис

• Играчка која ја зголемува рачната умешност на децата.
• Внесете возбуда во детската игра со овој авион.
• Производот е составен од 384 парчиња.
• Димезнии на пакувањето: 42x30x7 cm.

(igracka)(kocki)(lego)(играчка)(коцки0(лего)