Лего воен брод

1,000.00ден 1,300.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32761
Категорија:

Опис

• Играчка која ја зголемува рачната умешност на децата.
• Внесете возбуда во детската игра и спасете ги вашите војници и опремата од непријателската зона.
• Производот е составен од 430 парчиња.
• Димезнии на пакувањето: 41x30x4 cm.

(igracka)(kocki0(lego)(играчка)(коцки)(лего)