Лего воен камион

1,000.00ден 1,300.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32759
Категорија:

Опис

• Играчка која ја зголемува рачната умешност на децата.
• Со овој воен камион можете да ги спасите вашите војници или пак опремата од непријателската зона.
• Производот е составен од 470 парчиња.
• Димезнии на пакувањето: 42x30x7 cm.

(igracka)(kocki)(lego)(играчка)(коцки)(лего)