Лизгалка

2,590.00ден 3,000.00ден

Преглед на производот

Омилената играчка на вашите дечиња
Шифра: 7888119

Опис

• Омилената играчка на вашите дечиња.
• Лизгалка која ќе обезбеди бесконечна забава за вашите малечки.
• Составена од нетоксичен, висококвалитетен материјал, прекрасен и впечатлив дезен на кој нема да можат дечињата да му одолеат.
• Се пррпорачува за дечиња од 1 до 3 години.
• Димензии на производот: 130x53x34 cm.

(lizgalka)(zabava)(deca)(rekreacija)(лизгалка)(забава)(деца)(рекреација)