Лизгалка

5,200.00ден 5,700.00ден

Преглед на производот

Лизгалка која ќе обезбеди бесконечна авантура за вашите малечки.
Шифра: 7888120

Опис

• Омилената играчка на секое дете.
• Лизгалка која ќе обезбеди бесконечна авантура за вашите малечки.
• Составена од нетоксичен, висококвалитетен материјал без рабови и прекрасен дезен.
• Производот има кош за дополнителна забава за вашите најмили.
• Се препорачува за дечиња од 1-8 години.
• Димензии на производот: 165x83x37 cm.

(лизгалка)(локо кроко)(lizgalka)