Лизгалка

6,800.00ден 7,500.00ден

Преглед на производот

Лизгалка која ќе обезбеди бесконечна авантура за вашите малечки.
Шифра: 7888122

Опис

• Омилената играчка на секое дете.
• Лизгалка која ќе обезбеди бесконечна авантура за вашите малечки.
• Составена од нетоксичен, висококвалитетен материјал без рабови и прекрасен дезен.
• Производот има кош и топка за дополнителна забава за вашите најмили.
• Се препорачува за дечиња од 1-8 години.
• Димензии на производот: 170x95x36 cm.

(лизгалка)(кош)((топка)(lizgalka)(kos)(topka)