Лизгалка со кош

6,990.00ден 7,500.00ден

Преглед на производот

Лизгалка која ќе обезбеди бесконечна авантура за вашите малечки.
Шифра: 27597

Опис

• Омилената играчка на секое дете.
• Лизгалка која ќе обезбеди бесконечна авантура за вашите малечки.
• Составена од нетоксичен, висококвалитетен материјал без рабови за дополнителна безбедност.
• Лесно се склопува – преклопете го без алатки за компактно складирање.
• Производот содржи кош и топка.
• Димензии на производот: 110см x 150см x 65 см.

(lizgalka so kos)(deca)(dvor)(zabava)(kos)(topka)(лизгалка со кош)(лизгалка)(кош)(деца)(забава)(пластика)(топка)