Лизгалка со куќичка

59,500.00ден 65,000.00ден

Преглед на производот

Лизгалка со куќичка која ќе обезбеди бесконечна авантура за вашите малечки.
Шифра: 7888128

Опис

• Омилената играчка на секое дете, достапна во продавниците во Loco Croco.
• Лизгалка со куќичка која ќе обезбеди бесконечна авантура за вашите малечки.
• Составена од нетоксичен, висококвалитетен материјал, со прекрасен дезен.
• Производот се состои од лизгалка, скаличка, тунел, куќичка и се што е потребно за да се забавува вашето малечкo.
• Производот е наменет за деца над 3 години.
• Димензии на производот: 300x185x175 cm.

(lizgalka)(kukicka)(лизгалка)(куќичка)