Лизгалка со куќичка

49,500.00ден 56,500.00ден

Преглед на производот

Лизгалка со куќичка која ќе обезбеди бесконечна авантура за вашите малечки.
Шифра: 7888127

Опис

• Омилената играчка на секое дете, достапна во продавниците во Loco Croco.
• Лизгалка со куќичка која ќе обезбеди бесконечна авантура за вашите малечки.
• Составена од нетоксичен, висококвалитетен материјал, со прекрасен дезен.
• Производот се состои од две лизгалки, кош, гол, скалички за качување.
• Производот е наменет за деца над 3 години.
• Димензии на производот: 423x180x220 cm.

(lizgalka)(kukicka)(kos)(gol)(лизгалка)(кукичка)(кош)(гол)