Лизгалка

3,600.00ден 4,000.00ден

Преглед на производот

Омилената играчка на секое дете, достапна во две бои плава и розева.
Шифра: 7888131
Боја: плава и розова

Опис

• Омилената играчка на секое дете, достапна во две бои плава и розева.
• Лизгалка која ќе обезбеди бесконечна авантура за вашите малечки.
• Составена од нетоксичен, висококвалитетен материјал без рабови за дополнителна безбедност.
• Производот има кош за дополнителна забава за вашите најмили.
• Димензии на производот: 165x79x35 см.

(лизгалка)(кош)(lizgalka)(kosh)