Справа за истегнување Magic Back Support

499.00ден 800.00ден

Преглед на производот

Само 5 минути во денот и се доволни да заборавите на болките во грбот!

Прилагодлив и пренослив со 3 нивоа на подесување ќе ви помогне даја подобрите флексибилностана мускулите на рамото и грбот

Категорија:

Опис