Mercedes AB Sprinter Vito/Viano Crafter

6,790.00ден7,490.00ден

Clear Selection

Преглед на производот

Универзално мп5 андроид радио со навигација. Во цената следува и рамката за Mercedes AB Sprinter Vito/Viano Crafter можете да одберете радио со 1гб рам или 2гб со 16гб ром меморија.

Одговара на следниве модели: A Class W169 2004-2012/B Class W245 2005-2011/Vito Viano 2006-2014

за повеќе информации контактирајте на фејсбук или на 079 285 613