Mi Air Purifier 2S – Прочистувач на воздух

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

12,990.00ден 14,940.00ден

Преглед на производот

 • Прочистува оптимално до 45м2
 • Wi-Fi модул (опција)
 • 360 степени филтрација на големи честички
 • Димензии: 54cm x 24cm x24cm

Опис

 • Прочистува оптимално до 45м2
 • Wi-Fi модул (опција)
 • Потрошувачка од 1.5W од 35W
 • 360 степени филтрација на големи честички
 • Димензии: 54cm x 24cm x24cm
 • H11 HEPA филтер кој чисти до 99.3% од ПМ0.3
 • Квалитетен кокосов јаглероден филтер од Југоисточна Азија
 • Тродимензионален филтер од 360 степени
 • Моќен и тивок
 • Овозможува целосна контрола над системот
 • Перформанси кои достигнуваат 310 m3/h
 • Оптимално време потребно за чист воздух во Вашата дневна соба: 10 минути
 • Ги отстранува честичките поголеми од 0.3μm
 • Штити од: штетни хемикалии, алергени, прашина од реновирање, прашина во домот, прав од домашни миленици, полен, мувла, разни мириси, микорони штетни честички, штетни гасови