Mi Purely – Маска за прочистување воздух

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

1,799.00ден 1,990.00ден

Преглед на производот

Маската Purely има три слојна структура која вклучува електричен вентилатор со вграден филтер, целосен филтер на внатрешниот дел од маската и надворешен дел со иновативен и модерен дизајн. Филтрите прочистуваат 99,5% од PM 2.5 штетните честички, прашина, издувни гасови, полен итн.

Електричниот филтер е произведен со најнова нано-филтрирачка технологија а брзината на филтрирање и вентилација може да се менува во три брзини, во зависност од загаденоста на околината во која се наоѓате. Електричниот филтер има вграден вентилатор што овозможува беспрекорно дишење и ја регулира влажноста на воздухот. Електричниот филтер работи на вградена батерија и се полни со USB кабел(кој не е вклучен во пакетот)

Purely е многу удобна и лесна, тежи само 50 грама а нејзината форма е специјално дизајнирана за човечкото лице со вграден силикон по краевите на маската за модификација по потреба и не дозволува продирање на воздух од страните. Маската е направена за сите услови, спорт или рекреација.

– Моќност: 0.4W
– Батерија: 500mAh lithium-ion
– Користење: 4 – 8 часа

Маската има опција да се користи на два начини односно со електричен филтер и без, кога ја користите без електричниот филтер добивате специјален додаток кој го се поставува на местото на електричниот филтер. За секој надворешен филтер добивате 5 заменски филтри. А за внатрешниот филтер добивате два заменски филтри.

Опис

– Моќност: 0.4W
– Батерија: 500mAh lithium-ion
– Користење: 4 – 8 часа