Micro Touch Solo електричен тример

499.00ден 1,100.00ден

Преглед на производот

Micro Touch Solo електричен тример е се што ви е потребно за бричење и обликување на вашата брада.

Двостран електричен брич ќе ви помогне да ја обликувате вашата брада на лесен, целосно прецизен и безбеден начин. Главата на тримерот е флексибилна и нежно се прилагодува на сите заоблени делови на вашето лице. Може да се користи чуствителна кожа и не остава иритација. Електричниот тример сорджи три чешлиња за различна потреба (1мм, 3мм, 5мм).

 

Главни карактеристики:
● Се во едно: тример-брич-обликувач со вградено LED светло.
● 3 чешлиња како додатоци (1мм, 3мм, 5мм).
● Двостран страничен брич од нерѓосувачки челик може лесно ги отстрани и најцврстите влакна.
● Флексибилната глава дозволува да се движите по кривините на лицето.
● 200mAh литиум-јонска батерија, 180 минути време на полнење 45 минути време за користење.

Опис