Микроскоп

800.00ден 1,000.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32509
Категорија:

Опис

• Микроскопот за истражување е погоден за секое дете кое сонува да биде дел од биологијата и астрономијата.
• Можност за прилагодување на фокусот, способност за зголемување и микроскопска рака.
• Светлосни сигнали.
• Производот користи 2×1.5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот: 12x21x7 cm.
• Димензии на пакувањето: 19x24x8 cm.

(mikroskop)(igracka)(микроскоп)(играчка)