Моден замок со спална

500.00ден 800.00ден

Преглед на производот

Играчка моден замок, со девојка и спална. Во комплетот се вклучени кревет за спиење, две фотелји и масичка, огледало и закачалка за облека. Играчката не користи батерии.
Шифра: 29846

Опис

• димензии на кутијата: 47 х 22 х 9 cm