Мотор на акумулатор

7,690.00ден 9,000.00ден

Преглед на производот

Шифра: 31094
Боја: жолта, црвена, бела и плава
Категорија:

Опис

• Мотор со неверојатни карактеристики и елегантен изглед, децата никогаш нема да ја заборават оваа детска играчка.
• Функционира на акумулатор од 12V кој се полни со полнач вклучен во пакувањето.
• Производот се одликува со уникатно дизајниран изглед, музички ефекти, функција напред и назад.
• Моторот има помошни тркала за да овозможи безбедност на малите моторџии.
• Можност за поврзување на aux кабелче и usb.
• Димензии на производот: 110х76х36 cm.

•Моторот има светлосни ефекти на тркалата.

(мотор на акумулатор) (motor na akumulator)