Мотор на акумулатор

7,490.00ден 9,000.00ден

Преглед на производот

Мотор со неверојатни карактеристики и елегантен изглед, децата никогаш нема да ја заборават оваа детска играчка.
Шифра: 32075
Боја: плава, бела, црвена, црна, розова
Категорија:

Опис

• Мотор со неверојатни карактеристики и елегантен изглед, децата никогаш нема да ја заборават оваа детска играчка.
• Функционира на акумулатор од 12V кој се полни со полнач вклучен во пакувањето.
• Производот се одликува со уникатно дизајниран изглед, музички ефекти, функција напред и назад.
• Mоторот има две задни тркала за поголема безбедност.
• Можност за поврзување на aux кабелче и usb.

(мотор)(мотор на акомулатор)(motor)(motor na akomulator)