FORD FOCUS Mondeo S-MAX C-MAX Galaxy Kuga Андроид мултимедија 7 инчи

8,499.00ден 12,000.00ден

Опис

Андроид мулти медиа со навигација 7″

2gb Ram 32gb Rom

Quad core processor

Android 9.1

Со радиото следува canbus за поврзување на борд компјутер при што ќе функционираат сензорите и командите на волан

Одговара на следниве модели:

FORD FOCUS Mondeo S-MAX C-MAX Galaxy Kuga