Мултифункционален инфраред термометар 8 во 1

999.00ден 1,500.00ден

Преглед на производот

 

Дигитален дисплеј со LCD екран од 3 бои

Можност за мерење во 2 единици ° C и ° F

Брзо и точно мерење на температурата ( околу 1 секунда )

Погоден за доенчиња и возрасни

Лесно чистење, само користете влажен памук за чистење на сондата

Автоматско исклучување: 60 секунди

Работни температури: 5.0 до 40.0 ° C (41 до 104 ° F)

Димензии: 114 x 34 x 26mm

Тежина: 57гр

 

Категорија:

Опис