Музичка играчка девојка на мотор

550.00ден 800.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32507
Категорија:

Опис

• Забавно учење и стимулирање на сите сетила.
• Играчка која со сигурност ќе го привлече вниманието кај дечињата.
• Музички и светлосни сигнали.
• Производот користи 3×1.5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот: 23x17x10 cm.
• Димензии на пакувањето: 24x15x12 cm.

(igracka)(muzicka)(motor)(играчка)(музичка)(мотор)